Ένα βίαιο συμβάν εκτυλίχθηκε το πρωί του Σαββάτου στα παράλια της Λάρισας και ειδικότερα στα Μεσάγκαλα όταν όπως κατήγγειλε στην αστυνομία ένας 61χρονος, ξυλοκοπήθηκε χωρίς λόγο και αιτία από μια παρέα νεαρών.
Όλα έγιναν, κατά τα καταγγελλόμενα, όταν ο 61χρονος έκανε τον περίπατό του μαζί με την σύζυγό του, και μία παρέα αποτελούμενη από τέσσερα άτομα, έριξε νερό στον άνδρα, χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο. Ο 61χρονος τότε ζήτησε εξηγήσεις από τους νεαρούς με αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική διαμάχη. Η κατάσταση ξέφυγε από πλευράς νεαρών οι οποίοι άρπαξαν ένα ξύλο από την γυναίκα του 61χρονου, η οποία το κρατούσε για την διευκόλυνση του περιπάτου της και άρχισαν να ξυλοκοπούν άσχημα τον άνδρα, με το ξύλο και με γροθιές.
Μάλιστα, φέρει χτυπήματα σε όλο το σώματα του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, στο τμήμα των επειγόντων, ενώ κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Τεμπών, οι δύο δράστες και συγκεκριμένα δύο 18χρονοι από τα Τρίκαλα, ενώ αναζητείται ένας 28χρονος από την Αθήνα, μέλος της ίδιας παρέας. Υπήρξε και ένα τέταρτο άτομο, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει την έρευνα για το περιστατικό.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»