Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας αύριο στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» ανακοίνωσε το ΣΑΤΑ
Η τρίωρη στάση εργασίας ξεκινά στις 12:00 και ολοκληρώνεται στις 15:00 – Οι αυτοκινητιστές διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση «παράνομης πιάτσας της Uber δίπλα στη νόμιμη πιάτσα των ταξί»
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών«Ελ. Βενιζέλος», για αύριο Πέμπτη, από τις 12:00 έως τις 15:00 ανακοίνωσε το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ). Οι αυτοκινητιστές διαμαρτύρονται για την εγκατάσταση «παράνομης πιάτσας της Uber δίπλα στη νόμιμη πιάτσα των ταξί».
«Απαιτούμε ισονομία και ανθρώπινες συνθήκες εργασίας. Οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες και αδιαπραγμάτευτες. Δεν χαρίζουμε μεταφορικό έργο που ανήκει στο ταξί και δεν διαπραγματευόμαστε την επαγγελματική μας υπόσταση» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το ΣΑΤΑ και δηλώνει:
«Το προεδρείο πιστό στις αξίες που πρεσβεύει θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα διαλόγου με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταφορών κ. Κυρανάκη. Αν αυτό δεν επιτευχθεί, ο κλάδος θα αναγκαστεί να κλιμακώσει τις κινητοποιήσεις».
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.