Τα παράδοξα του ΕΣΥ: 25% περισσότερα παράπονα αλλά και μεγαλύτερη ικανοποίηση για τα νοσοκομεία
Τον θεσμό των Γραφείων Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών/τριών Υγείας γνωρίζουν όλο και περισσότεροι πολίτες, με τον αριθμό τόσο των καταγγελιών όσο και των θετικών αναφορών να αυξάνεται
Μαρία-Νίκη Γεωργαντά
Γεμίζουν τα κυτία παραπόνων των δημόσιων νοσοκομείων, με τους πολίτες να αποτυπώνουν εγγράφως τη δυσαρέσκειά τους για δυσλειτουργίες του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ), αλλά και τις ευχαριστίες τους για υπηρεσίες που δέχθηκαν και λύσεις που τους ικανοποίησαν.
Η αναβάθμιση των Γραφείων Προστασίας Δικαιωμάτων Ληπτών/τριών Υγείας από το περασμένο φθινόπωρο έχει προκαλέσει και αύξηση της δουλειάς τους, όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ygeiamou.gr.
Όλα όσα χρειαζόμαστε μετά από ένα βαρύ γιορτινό γεύμα τα έχει ένα φυσικώς ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό – Ισορροπία, αναζωογόνηση, φρεσκάδα σε κάθε σταγόνα.
Τα τελευταία χρόνια, οι τιμές των ακινήτων κινούνται ανοδικά, ενώ τα ενοίκια εξακολουθούν να απορροφούν σημαντικό μέρος του εισοδήματος των νοικοκυριών.