Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κοζάνη, όταν ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
Το τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Αλωνακίων και Ξηρολίμνης. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί ηλικίας 84 και 57 ετών των αυτοκινήτων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr οι οδηγοί δεν τραυματίστηκαν βαριά.
Η κίνηση στο σημείο είχε διακοπεί και διεξαγόταν μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού από Σιάτιστα προς Κοζάνη.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.