Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κοζάνη, όταν ΙΧ μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.
Το τροχαίο έγινε στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Αλωνακίων και Ξηρολίμνης. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί ηλικίας 84 και 57 ετών των αυτοκινήτων οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Μαμάτσειο νοσοκομείο Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr οι οδηγοί δεν τραυματίστηκαν βαριά.
Η κίνηση στο σημείο είχε διακοπεί και διεξαγόταν μέσω της παλαιάς Εθνικής Οδού από Σιάτιστα προς Κοζάνη.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.