«Γέφυρα ζωής» στήθηκε το πρωί στη Θεσσαλονίκη για τη διακομιδή βρέφους 5 μηνών σε νοσοκομείο.
Συνοδεία δικυκλιστών αστυνομικών που άνοιγαν το δρόμο σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το βρέφος - που έπρεπε να διακομιστεί άμεσα καθώς είχε υποστεί ανακοπή- μεταφέρθηκε μέσα σε 6 λεπτά από τη Νεάπολη στο«Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο, όπου παραλήφθηκε από τους γιατρούς.
Η επείγουσα διακομιδή ξεκίνησε στις 8.49 το πρωί ενώ το ασθενοφόρο έφτασε στις 8.55 στο νοσοκομείο, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία.
Ο χαλκός περιλαμβάνεται στο ευρύτερο σύνολο των μετάλλων που βρίσκονται στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την ενεργειακή μετάβαση και τον ψηφιακό μετασχηματισμό
To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.