Καπερνάρος για έφοδο στην εταιρεία για τα βίντεο από τα Τέμπη: Έπρεπε να γίνει για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία αν είναι γνήσια ή όχι
«Πήραν τα μηχανήματα αυτά που θεωρούσαν, ότιέχουν συνάφεια με αυτά τα τρία βίντεο που καταθέσαμε την προηγούμενη Τετάρτη», είπε ο δικηγόρος της εταιρείας
Στον αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΛ.ΑΣ. στα γραφεία της εταιρείας σεκιούρτι που έδωσε τα νέα βίντεο για τα Τέμπη, αναφέρθηκε ο δικηγόρος της εταιρείας Βασίλης Καπερνάρος.
Όπως είπε «δεν ήταν έφοδος, ήταν μια χωρίς προειδοποίηση επίσκεψη ορισμένων αστυνομικών με την παρουσία εισαγγελέα».
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d7pe7pcv0ggp)
Οι αρχές όπως είπε ο Βασίλης Καπερνάρος «πήραν τα μηχανήματα αυτά που θεωρούσαν, ότι έχουν συνάφεια με αυτά τα τρία βίντεο που καταθέσαμε την προηγούμενη Τετάρτη».
«Είναι αυτό που θέλαμε να γίνει, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα βίντεο είναι γνήσια», τόνισε ο δικηγόρος της εταιρείας.
Πάντοτε στην πρωτοπορία, τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη αναζητούν τρόπους που προάγουν την ουσιαστική μάθηση και τη βαθιά κατανόηση. Και για να το πετύχουν αξιοποιούν τα τελευταία χρόνια την ψηφιακή τεχνολογία και το λάθος ως εργαλείο μάθησης.