Τραγωδία στο στο χωριό Μαργαρίτες, στο Ρέθυμνο με έναν 41χρονο άντρα να καταπλακώνεται από δέντρο και να χάνει τη ζωή του.
Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ο άτυχος άνδρας κλάδευε ελιές και ένα κλαδί που έκοψε ήταν η αιτία της τραγωδίας. Αυτό τον χτύπησε με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Μάλιστα, το χτύπημα ήταν τόσο σοβαρό που ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία γιατρού, το οποίο τον παρέλαβε χωρίς τις αισθήσεις του.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική, η οποία όμως δεν χρειάστηκε να συνδράμει τελικά, καθώς τον άτυχο άνδρα απεγκλώβισαν οι κάτοικοι.
Ο 41χρονος, κάτοικος της περιοχής, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.