Στη σύλληψη δυο ατόμων προχώρησε η αστυνομία, για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι, τις πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 38χρονο και μία 15χρονη ενώ κατασχέθηκαν πέντε κάλυκες.
Μάλιστα, οι δράστες δε δίστασαν να πυροβολούν μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών.
Στο δελτίο του Mega προβλήθηκαν βίντεο από το περιστατικό, τα οποία έχουν αναρτηθεί σε προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Στο πρώτο βίντεο φαίνεται ένας άνδρας και μια γυναίκα να κρατούν ένα όπλο και να πυροβολούν στον αέρα. Στο δεύτερο βίντεο ένας άνδρας κρατάει ένα πολεμικό όπλο με το οποίο πυροβολεί. Το αδιανόητο είναι πως εκεί βρίσκονται και παιδιά τα οποία βλέπουν τους παρευρισκόμενους να πυροβολούν.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»