Tροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα των Χριστουγέννων στο Αγρίνιο και είχε ως αποτέλεσμα το ένα από τα δύο εμπλεκόμενα αυτοκίνητα να καταλήξει στην είσοδο επιχείρησης υγραερίου στην οδό Αγγελοκάστρου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι και τα δύο οχήματα που συγκρούστηκαν είχαν την ίδια κατεύθυνση και όπως μεταδίδει ο ιστότοπος sinidisi.gr, το αυτοκίνητο που έπεσε στο κατάστημα οδηγούσε νεαρός ρομά.
Στην περιοχή, όπως είναι φυσικό, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση μετά τον θόρυβο που προκάλεσε η πρόσκρουση.
Μετά το σφοδρό τροχαίο υπήρξε άμεση κινητοποίηση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.