Απολογείται σήμερα ο Νίκος Ρωμανός - Αρνείται τις κατηγορίες
Ο Ρωμανός συνελήφθη μετά τον εντοπισμό ενός αποτυπώματός του σε μία σακούλα που βρισκόταν στο διαμέρισμα που ισοπεδώθηκε από την έκρηξη στους Αμπελόκηπους
Απολογείται σήμερα Παρασκευή ο Νίκος Ρωμανός ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από την Αντιτρομοκρατική για εμπλοκή του στην υπόθεση έκρηξης στο διαμέρισμα της οδού Αρκαδίας στους Αμπελόκηπους.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο Ρωμανός συνελήφθη μετά από τον εντοπισμό ενός αποτυπώματός του σε μία σακούλα που βρισκόταν στο διαμέρισμα που ισοπεδώθηκε από την έκρηξη.
Μάλιστα, σε δηλώσεις του προ ημερών, ο δικηγόρος του κ. Νίκος Αλετράς, ανέφερε ότι πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκιση του ουδέποτε ενόχλησε τις Αρχές και δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή με οποιαδήποτε έκνομη ενέργεια.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.