Συνελήφθη μια γυναίκαα το απόγευμα της Κυριακής στον Πύργο Ηλείας, η οποία λήστεψε μια ηλικιωμένη.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος pelop.gr, η συλληφθείσα προσέγγισε την ηλικιωμένη γυναίκα και την έσπρωξε με αποτέλεσμα να τη ρίξει στο έδαφος και να της προκαλέσει σωματικές βλάβες. Στη συνέχεια της αφαίρεσε μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, 3 τραπεζικές κάρτες και προσωπικά της αντικείμενα.
Η τραυματίας μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν αναζητήσεις από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, οι οποίοι εντόπισαν την κατηγορούμενη, χθες το απόγευμα και την συνέλαβαν.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.