Επεισόδιο σε βάρος ενός άγνωστου άνδρα απειλήθηκε το πρωί του Σαββάτου σε μια παραλία της Αμφιλοχίας, όταν οι λουόμενοι αντιλήφθηκαν ότι φωτογράφιζε τα ανήλικα κορίτσια που έκαναν ηλιοθεραπεία και αντέδρασαν, ενώ ταυτόχρονα ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Στην παραλία έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί που ζήτησαν εξηγήσεις από τον 45χρονο φερόμενο ως δράστη, ο ο οποίος υποστήριξε ότι είναι επαγγελματίας φωτογράφος και ότι φωτογράφιζε τα τοπία της περιοχής και όχι τις ανήλικες. Όμως, δεν έπεισε τους γονείς, ούτε τους αστυνομικούς που προχώρησαν στη σύλληψή του.
Η κάμερα, το κινητό τηλέφωνο και άλλα ψηφιακά μέσα του 45χρονου κατασχέθηκαν και εστάλησαν για διερεύνηση, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή και έδωσε εντολή να αφεθεί ελεύθερος.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση