Νεκρή εντοπίστηκε μια 8χρονη σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική, νωρίς το απόγευμα της Τρίτης.
Η κατασκήνωση είναι στην Κρυοπηγή. Κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής, συνθήκες, η 8χρονη εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα. Μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάτι συνέβαινε με το παιδί, όσοι ήταν εκεί, έσπευσαν κοντά της και την έβγαλαν από το νερό.
Tο κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε από το EKAB που έφτασε πρώτο στην κατασκήνωση, στις 15.30, μέσα σε 8 λεπτά από τη στιγμή που έλαβε την κλήση. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας και από εκεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Η ΕΛΑΣ συλλέγει καταθέσεις από τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους της κατασκήνωσης για το τι συνέβη. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Κασσάνδρας.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»