Η οικονομική δραστηριότητα του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δολοφονήθηκε έξω από το γραφείο του σε κεντρικό σημείο του Ψυχικού, ερευνάται πλήρως από την Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Η Αρχή, υπό τον επικεφαλής της, πρώην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Βουρλιώτη, ερευνά ήδη όλη την περιουσιακή κατάσταση του τοπογράφου του οποίου η βασική επαγγελματική ενασχόλησή του ήταν στη Μύκονο, αναζητώντας στοιχεία και πρόσωπα τα οποία θα συνδράμουν στις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη.
Αναλυτικότερα, ερευνώνται όχι μόνο οι προσωπικές εταιρείες που διέθετε το θύμα αλλά και όλων των συνεργαζόμενων φυσικών και μη προσώπων που είχαν επαγγελματική σχέση με τον 54χρονο τοπογράφο.
Ήδη, έχει αρχίζει ένας κύκλος των καταθέσεων από την Αστυνομία για την μαφιόζικη δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη. Κατέθεσαν τρία πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον Παναγιώτη Στάθη, πρόσωπα που γνώριζαν τόσο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, όσο και για εκείνους που του δημιουργούσαν προβλήματα από την εποχή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι πριν από τρία χρόνια.
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.