Μια τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/6) στην παραλία του Ζούμπερι.
Ένας 45χρονος έχασε με τη ζωή του, προσπαθώντας να σώσει έναν ηλικιωμένο που βρισκόταν σε κίνδυνο στη θάλασσα του Ζούμπερι, όπου έπνεαν ισχυροί άνεμοι, σύμφωνα με το rpn.gr.
Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε δύσκολη θέση από τα κύματα και αμέσως έσπευσαν τέσσερις άντρες προς βοήθεια, αλλά και ναυαγοσώστης, καταφέρνοντας να τον βγάλουν σώο στην παραλία.
Ο ένας όμως από αυτούς, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεν μπόρεσε να βγει έξω.
Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που του έκανε ΚΑΡΠΑ, αλλά και άντρες του Λιμενικού Ραφήνας. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου του έγινε ανάνηψη, δυστυχώς χωρίς επιτυχία.
Ο άνδρας μάλλον αραβικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, που είχαν πάει μαζί για να περάσουν την ημέρα τους.
Η Sonos επανασυστήνει τον οικιακό ήχο με τα Era 300 και Era 100 που χάρη στην τεχνολογία αιχμής και το λειτουργικό design τους εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία ακρόασης.
Όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε για τον κλιματισμό με τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης – Πώς να κάνουμε τη σωστή επιλογή για τον χώρο μας και παράλληλα να εξοικονομήσουμε ενέργεια και χρήματα.
Με τον ιδανικό συνδυασμό ποιότητας και ανθεκτικότητας, η σειρά Färden της Fjällräven είναι φτιαγμένη για να αντέχει, ώστε εμείς να εστιάσουμε σε αυτό που πραγματικά μετρά: την εμπειρία του ταξιδιού