Διέρρηξαν και λεηλάτησαν κλειστό ξενοδοχείο στη Φαιστό
α κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών του οχήματος και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου
Μάνος Τσαγκαράκης
Ένας τυχαίος έλεγχος που έκαναν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις νεαροί σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, αποκάλυψε ότι είχαν λεηλατήσει ένα ξενοδοχείο που δεν έχει ανοίξει ακόμη για τη νέα σεζόν και είχαν αρπάξει εργαλεία απροσδιόριστης αξίας.
Τα κλεμμένα αντικείμενα βρέθηκαν στον χώρο αποσκευών του οχήματος και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, ενώ οι δράστες που είναι ένας Έλληνας, ένας ομογενής από την Γεωργία και ένας Ρουμάνος ηλικίας 18 ως 23 χρόνων, συνελήφθησαν και προσήχθησαν για προανάκριση στο αστυνομικό τμήμα Φαιστού, απ' όπου παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για κλοπή από κοινού.
Εξιχνιάστηκε διάρρηξη πρακτορείου ΟΠΑΠ
Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί δυο 18χρονους Ρομά που εισέβαλαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά σπάζοντας την τζαμαρία του, καθώς ο κρότος κινητοποίησε τους περίοικους που τους ειδοποίησαν. Οι δράστες συνελήφθησαν πριν βγουν από το πρακτορείο, από το οποίο είχαν αρπάξει έναν υπολογιστή και μερικά κέρματα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων.
Η προηγμένη τεχνολογία της Dyson Spot+Scrub AI Robot αναλαμβάνει τη δύσκολη δουλειά και εμείς μπορούμε να απολαύσουμε ένα άνετο και πεντακάθαρο σπίτι, ακριβώς όπως το θέλουμε.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.