Θεσσαλονίκη: Δύο πυρκαγιές σε σπίτια τα ξημερώματα
Σε Ωραιόκαστρο και Νέα Φιλαδέλφεια μέσα σε 20 λεπτά δυο φωτιές σε σπίτια
Πυρκαγιάξέσπασε σε δύο οικίες τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Ωραιόκαστρο και στη Νέα Φιλαδέλφεια Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα στις 3:55 π.μ. ξέσπασε φωτιά σε μια διώροφη ξύλινη μονοκατοικία στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα υδροφόρα οχήματα. Η κατοικία κάηκε ολοσχερώς, δίχως να σημειωθεί τραυματισμός.
Λίγα λεπτά αργότερα στις 4:15 τα ξημερώματα η Πυροσβεστική δέχτηκε κλίση και δεύτερη πυρκαγιά που ξέσπασε σε διώροφη κατοικία στην οδό Κονταξοπούλου στο Ωραιόκαστρο. Η φωτιά σημειώθηκε σε δωμάτιο της οικίας με υπολογιστές και ευτυχώς οι πυροσβέστες κατάφεραν να την κατασβέσουν δίχως να επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι. Στην κατάσβεση συμμετείχαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.