Ιερά Σύνοδος για Τέμπη: Οι καμπάνες ανήμερα της συμπλήρωσης ενός έτους από την τραγωδία θα ηχήσουν 57 φορές
Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνεται ένας χρόνος από την τραγωδία
Στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, απέστειλε εγκύκλιο σημείωμα προς όλους τους ναούς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών και προς όλες τις Μητροπόλεις, με την παρότρυνση να προβούν σε ισάριθμες με όσους έχασαν τη ζωή τους, κωδωνοκρουσίες στις 28 Φεβρουαρίου, έναν ακριβώς χρόνο μετά το τραγικό περιστατικό.
Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη, κατόπιν σχετικού αιτήματος της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών, Μαρίας Καρυστιανού, αφού συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.