Προφυλακιστέος κρίθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2), μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 25χρονος τράπερ - γνωστός ως Ricta - που κατηγορείται μαζί με ένα ακόμη άτομο, για την επίθεση και τον τραυματισμό του φοιτητή.
Την ίδια στιγμή, με ένα story στο Instagram η infuencer, πρώην σύντροφός του και μητέρα του παιδιού του, «Modern Cinderella», στηρίζει τον τράπερ.
Όπως αναφέρει o 23χρονος από την Θεσσαλονίκη δεν οδηγήθηκε στο νοσοκομείο από χτύπημα του τράπερ αλλά από του φίλου του.
Δείτε την ανάρτησή της:
Παράλληλα υπογραμμίζει πως ο Ricta δεν είχε πρόθεση να κάνει κακό ενώ, τόσο ο τράπερ όσο και η ίδια εύχονται ο 23χρονος να γίνει καλά, ενώ τονίζει πως και οι φίλοι του θύματος έχουν πει πως ο φίλος του τράπερ ήταν αυτός που τον έστειλε στο νοσοκομείο.
Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος παρουσιάζει στην καμπάνια της, μια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία με κεντρικό άξονα το γιορτινό τραπέζι για τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, δείχνοντας πώς η ΑΒ φροντίζει να μη λείψει τίποτα από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι και το σπίτι.