Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των αγροτών στη Φθιώτιδα, με τους αγρότες του μπλόκου της Ανθήλης να ανεβαίνουν το μεσημέρι της Τετάρτης (7/2) στην εθνική οδό και να διακόπτουν την κυκλοφορία μέχρι τις 14:00’.
Οι αγρότες φέρονται αποφασισμένοι να υποστηρίξουν τα αιτήματά τους που είναι ζωτικής σημασίας για να συνεχίσουν την παραγωγή τους και να ταΐσουν τις οικογένειές τους, όπως τονίζουν στις ανακοινώσεις τους.
Το μεσημέρι στο μπλόκο της εθνικής βρέθηκαν στο πλευρό τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών και ο δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου.
Η σύγχρονη αναπαραγωγική ιατρική συναντά τη συνειδητή επιλογή της μητρότητας, προσφέροντας ασφαλείς λύσεις για την υπογονιμότητα με σεβασμό, επιστημονική ακρίβεια και ανθρώπινη φροντίδα.
Η σταθερή επένδυση στους ανθρώπους της αποτυπώνεται το 2026, χρονιά κατά την οποία η Παπαστράτος συμπληρώνει 95 χρόνια επιτυχημένης διαδρομής, με την πιστοποίησή της ως «Κορυφαίος Εργοδότης» για 12η συνεχή χρονιά από το Top Employers Institute.