Μεσιτικές υπηρεσίες επιπέδου, για δυσεύρετα πολυτελή ακίνητα

Μεσιτικές υπηρεσίες επιπέδου, για δυσεύρετα πολυτελή ακίνητα

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία, η εξειδίκευση και η αξιοπιστία είναι τα στοιχεία εκείνα που έχουν καθιερώσει τη BARNES Greece ως ένα από τα πιο δυναμικά ονόματα στη μεσιτεία ακινήτων (real estate agency) στην Ελλάδα. 

_DSC2365-HDR-Edit
Sponsored Content

Ποια είναι τα βασικά ζητούμενα από ένα σύγχρονο μεσιτικό γραφείο; Να έχει γνώση, εμπειρία, αξιοπιστία, να μπορεί να προτείνει αξιόλογα ακίνητα τα οποία μπορούν να αποτελέσουν είτε το νέο σπίτι είτε το καινούριο γραφείο είτε μια επένδυση ζωής. Αυτά τα ζητούμενα συναντώνται πλήρως στη BARNES International, ένα διεθνές γραφείο real estate µε ιστορία μεγαλύτερη των 20 χρόνων και με παρουσία σε περισσότερες από 19 χώρες και 75 πόλεις του κόσμου. Η BARNES κατέχει ηγετική θέση στη διαχείριση πολυτελών ακινήτων, επιδιώκοντας συνεχώς το καλύτερο για τους πελάτες της στην Ελλάδα, όπου δραστηριοποιείται από το 2018. Η ομάδα του ομίλου εργάζεται πιστά με έμφαση στο τρίπτυχο ασφάλεια - εχεμύθεια - υψηλή ποιότητα, το οποίο αποτελεί βασική αρχή και αναπόσπαστο κοµµάτι των υπηρεσιών της, παράλληλα με την ανάπτυξη υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας.

Η BARNES Greece διαχειρίζεται ένα πολύ μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας στους πελάτες της εγγύηση, ακεραιότητα και προηγμένες υπηρεσίες. Με την πλούσια γκάμα πολυτελών ακινήτων που διαχειρίζεται σε όλη την Ελλάδα και τις εξατομικευμένες υπηρεσίες που προσφέρει, η BARNES Greece στέκεται στο ύψος των άλλων διεθνών γραφείων του Ομίλου.
Αυτό που κάνει τη BARNES Greece τόσο ξεχωριστή είναι ότι πρόκειται για µια αμιγώς real estate εταιρεία, με εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της αγοράς ακινήτων. Η τεχνογνωσία και η πολυετής εμπειρία των στελεχών της  έχουν καταστήσει τη BARNES Greece  απόλυτα εξειδικευμένη στον τομέα των πολυτελών ακινήτων εντός του αστικού ιστού, όπως επιβεβαιώνουν και τα δύο ακόλουθα παραδείγματα.

1

Το πρώτο είναι ένα πραγματικά εμβληματικό διαμέρισμα στην Ακρόπολη με καταπληκτική θέα προς τον Παρθενώνα, ακόμα και από τους εσωτερικούς χώρους. Το διαμέρισμα των 166τ.μ. βρίσκεται στον 4ο όροφο και περιλαμβάνει ένα μεγάλο σαλόνι με τζάκι, κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια,  αποθήκη και ένα laundry room.

11
Κλείσιμο

Το δεύτερο είναι ένα ιστορικό ακίνητο, χαρακτηρισμένο ως μνημείο, στην Κυψέλη. Μια σπάνια ρετιρέ μεζονέτα με πανοραμική θέα, ακόμα και από τους εσωτερικούς χώρους, σε πολύ καλή τοποθεσία. Το ακίνητο των 590τ.μ. αναπτύσσεται στους  3 τελευταίους ορόφους ενός κτιρίου του μεσοπολέμου χαρακτηριστικό δείγμα του Art Deco και αποτελεί ένα πραγματικά σπάνιο ακίνητο.

_DSC2410-HDR-Edit

Επιπρόσθετα, όσον αφορά στην αγορά ακινήτων, συνεργάζεται µε εξειδικευμένες ομάδες δικηγόρων, συμβολαιογράφων, οικονομολόγων και τραπεζικών, παρέχοντας στους πελάτες της την απαραίτητη γνώση για µία τόσο σημαντική κίνηση. Οι υπηρεσίες της, ωστόσο δεν περιορίζονται εκεί, καθώς μέσω του δικτύου εξωτερικών συνεργατών της  παρέχει συμβουλές και σε τεχνικά θέματα, συνεργαζόμενη µε πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες και interior designers, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Επομένως, η BARNES Greece παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μια επιτυχημένη αγοραπωλησία.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης