«Δράκος» των Εξαρχείων: Του είπα θα καλέσω Αστυνομία και μου είπε good luck: Η 26χρονη για τις στιγμές φρίκης που έζησε

«Δράκος» των Εξαρχείων: Του είπα θα καλέσω Αστυνομία και μου είπε good luck: Η 26χρονη για τις στιγμές φρίκης που έζησε

Πώς σώθηκε χάρη στην επέμβαση κατοίκου - Εδειχνε αποφασισμένος να μου επιτεθεί, περίμενε την κατάλληλη στιγμή, λέει η 26χρονη

drakos-aksarxeiwn-arthrou
Τα εφιαλτικά δευτερόλεπτα που έζησε μέχρι τελικά να γλιτώσει από τις αρρωστημένες διαθέσεις του «δράκου» των Εξαρχείων περιγράφει στο protothema.gr η 26χρονη η οποία παραλίγο να πέσει θύμα του 23χρονου το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης στην περιοχή του Γκύζη.

Ήταν λίγο μετά τη 1, μετά τα μεσάνυχτα, και η 26χρονη πάρκαρε το αυτοκίνητό της στη συμβολή των οδών Παράσχου και Ασωπίου όταν είδε έναν άγνωστο, νεαρό άνδρα να την παρακολουθεί.

Η κοπέλα τού ζήτησε να απομακρυνθεί αλλά εκείνος δεν πτοήθηκε. Συνέχισε να την ακολουθεί μέχρι που ένας κάτοικος της περιοχής βγήκε στο μπαλκόνι και του φώναξε να φύγει.

Όπως επισημαίνει η 26χρονη, ο «δράκος» την κοιτούσε επιθετικά και με διαβολικό βλέμμα...

Κλείσιμο
«Εγώ πάρκαρα τα μεσάνυχτα στου Γκύζη και όταν βγήκα έξω αυτός ήταν εκεί και μου χαμογελούσε με ένα κουτάκι μπύρα στο χέρι. Τον ρώτησα αν θέλει κάτι και μου είπε ''όχι βόλτα κάνω''. Του είπα καληνύχτα και ξεκίνησα να περπατάω. Αυτός τότε με ακολούθησε. Όταν σταματούσα σταματούσε και αυτός, όταν έστριψα εγώ, έστριψε και αυτός από πίσω μου. Τότε σταμάτησα και του είπα να προχωρήσει. Μου είπε ''όχι δε θέλω να φύγω''. Τον απείλησα πως θα καλέσω την Αστυνομία και μου απάντησε ''good luck''. Με κοιτούσε πολύ περίεργα και χαμογελούσε διαβολικά», λέει στο protothema.gr η 26χρονη εξηγώντας πως σώθηκε χάρη στην παρέμβαση ενός κατοίκου.

«Εγώ μιλούσα επίτηδες δυνατά. Βγήκε ένας άνδρας τότε στο μπαλκόνι, με ρώτησε τι συμβαίνει, του είπα ότι αυτός με ακολουθεί, και εκείνος είπε στο δράστη να φύγει. Τότε, εκείνος ενοχλημένος έφυγε από την άλλη. Όχι απλά δεν φοβήθηκε αλλά ίσα ίσα που ενοχλήθηκε επειδή ανακατεύτηκε και άλλος» τονίζει.

Παράλληλα, η 26χρονη καταγγέλουσσα σκιαγραφεί και το προφίλ του μυστηριώδη άνδρα που την πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις κάνοντας λόγο για ένα επιθετικό τύπο.

«Ηταν κοντούλης, αδύνατος, καστανόξανθος γαλανομάτης, ηλικία γύρω στα 20 με 30. Σίγουρα μου φάνηκε επιθετικός. Ένας τύπος που του φωνάζεις και δεν φευγει και σε ακολουθεί από πίσω, ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία να σου επιτεθεί. Να'ναι καλά ο άνθρωπος που ενδιαφέρθηκε από το μπαλκόνι του», αναφέρει το παρολίγον θύμα του «δράκου» η οποία τον αναγνωρίσε αμέσως μόλις οι Αστυνομικοί της έδειξαν τις φωτογραφίες του.


Δείτε βίντεο: Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται στην 29χρονη για να τη βιάσει
Η στιγμή που ο «δράκος των Εξαρχείων» επιτίθεται σε 29χρονη για να τη βιάσει #shortsvideo

Ποτέ δεν τήρησε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί ο 23χρονος «δράκος»

Διοικητική διερεύνηση σχετικά με τη μη τήρηση των περιοριστικών όρων που είχαν επιβληθεί στον «δράκο των Εξαρχείων» καθώς και την άμεση αντικατάσταση του διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, ζήτησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, μετά από επικοινωνία που είχε το πρωί της Τετάρτης με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ο 23χρονος που κατηγορείται για πέντε επιθέσεις σε γυναίκες και μία επίθεση σε βάρος 13χρονης κοπέλας, είχε προφυλακιστεί το καλοκαίρι του 2022, καθώς είχε αποπειραθεί να βιάσει μια 75χρονη γυναίκα στον Άλιμο.

Τον περασμένο Αύγουστο αφέθηκε ελεύθερος πριν δικαστεί, έχοντας συμπληρώσει 12 μήνες ως προσωρινά κρατούμενος.

Σε βάρος του 23χρονου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να διαμένει στη δομή φιλοξενίας της Μαλακάσας και να παρουσιάζεται τρεις φορές τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου διαμονής του. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι όροι δεν τηρήθηκαν ποτέ.


Ειδήσεις σήμερα:

ΦΠΑ σε καφέ, αναψυκτικά και συγκοινωνίες: Οι αλλαγές που έρχονται και πώς επηρεάζουν την τσέπη μας

Μέσω διαρροής απάντησε ο Μπραντ Πιτ για τη Ζαχάρα και τον Παξ - Η μπηχτή για την Τζολί

Φωτογραφίες: Ο βασιλιάς Κάρολος φόρεσε γραβάτα με την ελληνική σημαία για να υποδεχθεί τον πρόεδρο της Νότιας Κορέας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης