Διανομέας ταχυφαγείου ήταν ο 39χρονος οδηγός μηχανής, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από τροχαίο δυστύχημαστην οδό Απόλλωνος, στην Τούμπα, στη Θεσσαλονίκη.
Λίγο μετά τις 11 το βράδυ αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 39χρονος, με αποτέλεσμα τον αρχικά σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μοτοσικλέτας, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα.
Σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης ζητά την διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος. «Αναμένουμε να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος και θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα άλλωστε, να αποδοθούν οι ευθύνες στο ακέραιο σε όσους είναι υπαίτιοι. Παρ όλα αυτά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε για άλλη μια φορά όλα αυτά που έχουν κοστίσει την ζωή σε πάνω από 50 συναδέλφους μας τα τελευταία χρόνια. Την ανυπαρξία μέτρων ασφάλειας, την ανυπαρξία κρατικής μέριμνας και την ακόρεστη όρεξή των μεγάλων εταιριών του κλάδου να μας ξεζουμίσουν μέχρι τελικής πτώσης», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Επίσης, καλούν αύριο στις 10:00 σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV