Ακόμη μία συμπλοκή στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι σημειώθηκε χθες Πέμπτη (12/10) ενός και εκτός του 1ου ΕΠΑΛ Λαμίας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν δύο 16χρονοι προσέγγισαν ένα 17χρονο παιδί από την Αλβανία και, για άγνωστο λόγο, του επιτέθηκαν και το χτύπησαν στο πρόσωπο.
Η επίθεση είχε ως αποτέλεσμα να αντιδράσει τόσο ο πατέρας του 17χρονου μαθητή όσο και ο αδερφός του. Οι δύο άνδρες ζήτησαν τον λόγο από τους 16χρονους για την επίθεση και στη συνέχεια, τόσο ο ίδιος όσο και οι δύο γιοι του (ο 17χρονος και ο αδερφός του) επιτέθηκαν σε αυτούς και άρχισαν να τους χτυπούν με τα χέρια και τα πόδια.
Ένας από τους 16χρονους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Τόσο ο πατέρας του 17χρονου μαθητή που δέχθηκε αρχικά την επίθεση όσο και ο ίδιος ο 17χρονος συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται ο αδερφός του.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Ένα ερωτικό τρίγωνο, ένα συγγραφέας που αντιγράφει τον ήρωά του, μια ξεπεσμένη κωμικός, μια σταρ σε αναζήτηση καριέρας και ένας εμβληματικός καουμπόης έρχονται στο Vodafone TV