Επίθεση δέχθηκε ο περιφερειάρχης ΘεσσαλίαςΚώστας Αγοραστός, που βρισκόταν λίγο πριν τις 12:00 μ.μ. στον Παλαμά.
Σύμφωνα με τοKarditsaLive.Net, πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο περιφερειάρχης έφτασε ο Περιφερειάρχηςέφθασε στο κέντρο πολλαπλών χρήσεων στις 11:45 π.μ.
Αρχικά δέχθηκε λεκτική επίθεση από εξαγριωμένους πολίτες. Στη συνέχεια η ένταση κλιμακώθηκε, ενώ αρκετοί κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
Ένα μέρος των πολιτών προσπάθησε να συγκρατήσει τους υπόλοιπους, που του εκσφενδόνισαν κάποια αντικείμενα και νερά.
Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση αστυνομικής δύναμης, που απομάκρυνε τον Κώστα Αγοραστό, που στη συνέχεια αποχώρησε από τον Παλαμά.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.