Μόνο προνόμιο μπορούν να θεωρηθούν οι άδειοι δρόμοι της Αθήνας για όσους έμειναν πίσω: Κηφισιά – Γλυφάδα περίπου 20’, εύκολο παρκάρισμα στην Πανόρμου.
Λίγος κόσμος μόνο στο Σύνταγμα και το ιστορικό κέντρο, καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά της τουριστικής περιόδου.
Για τους Αθηναίους, που εργάζονται, οι ‘ανώδυνες’ μετακινήσεις στην πρωτεύουσα ισορροπούν κάπως την έλλειψη διακοπών. Για τους αδειούχους, που επέστρεψαν, αληθινό δώρο!
Ο καύσωνας, ευτυχώς, υποχώρησε. Το βραδάκι, ραντεβού σε κανένα θερινό σινεμά ή φιλικό κάλεσμα για κοκτέιλ στην ταράτσα – ιδανική συνάντηση για όσους έμειναν στην άδεια Αθήνα.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.