Βγήκε από το νοσοκομείο ο 13χρονος που είχε παρασυρθεί από όχημα στην περιοχή της Νεάπολης, στη Θεσσαλονίκη, ο οδηγός του οποίου τον εγκατέλειψε.
Ο ανήλικος έλαβε εχθές εξιτήριο από το νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου παρέμεινε από την Παρασκευή μετά την παράσυρσή του από διερχόμενο όχημα. Ο 13χρονος υποβλήθηκε σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση στον αστράγαλό του το Σάββατο από παιδοορθοπεδικούς και μεταφέρθηκε στην Ορθοπεδική Κλινική του νοσοκομείου.
Υπενθυμίζεται ότι η παράσυρση του ανηλίκου σημειώθηκε την ώρα που το παιδί έπαιζε κοντά σε σχολείο, στην οδό Διδυμοτείχου, ενώ από το τροχαίο είχε υποστεί κάταγμα κνήμης.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου που εγκατέλειψε στην άσφαλτο τον ανήλικο και τράπηκε σε φυγή, εξακολουθεί να αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.