Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι με κοκαΐνη στην Σπάρτη

Τους έπιασαν πάνω στο αλισβερίσι με κοκαΐνη στην Σπάρτη

Οι δύο ύποπτοι είχαν τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση και συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου

opke
Η συνεργασία δυο Ελλήνων ηλικίας 52 και 49 χρόνων στην διακίνηση κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή της Σπάρτης, έφτασε στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας και οι ύποπτοι τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, η οποία κατέληξε στην σύλληψή τους το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τότε, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης στην οποία συμμετείχαν άνδρες της Τροχαίας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίστηκε ο 49χρονος την στιγμή που πωλούσε στον 52χρονο κοκαΐνη βάρους 32,74 γραμμαρίων, οπότε οι αστυνομικοί τους ακινητοποίησαν και τους συνέλαβαν. Στην κατοχή του 52χρονου κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης και 1.800 ευρώ από την αγοροπωλησία, καθώς και τρία κινητά τηλέφωνα, ενώ στην κατοχή του 49χρονου βρέθηκαν κοκαΐνη βάρους 32,74 γραμμαρίων, 2.800 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο κατάστημα του 52χρονου και το σπίτι του 49χρονου βρέθηκαν και άλλες ποσότητες κοκαΐνης συνολικού βάρους 20,07 γραμμαρίων και τρεις ζυγαριές ακριβείας, που κατασχέθηκαν μαζί με άλλα 1.000 ευρώ προερχόμενα από άλλες πωλήσεις. Σε βάρος των δυο δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.




Ειδήσεις σήμερα:

Αίσιο τέλος στην αναζήτηση του 28χρονου Πέτρου Τσάκωνα - Βρέθηκε στο Άλσος Συγγρού

Αμερικανίδα 78 ετών συνελήφθη... τρίτη φορά για ληστεία τράπεζας!

Τραγωδία στην Κατερίνη: 23χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο τα ξημερώματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης