Συγγενείς και φίλοι όλοι ντυμένοι στα λευκά πλαισιώνουν με αγάπη το φέρετρο με την σορό του νεαρού αγοριού, κρατώντας στα χέρια τους φωτογραφίες του ακολουθώντας το μήνυμα που είχε στείλει ο πατέρας του νεαρού φοιτητή, ο οποίος είχε αποκαλύψει σε δηλώσεις του πως θα γινόταν η ταφή. «Δεν τον κηδεύουμε σαν νεκρό, αλλά σαν άνθρωπο που πήγε στη Βασιλεία του Θεού» είχε δηλώσει ο ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου.
Η κηδεία του 23χρονου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου και παρέστησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, η Πρόεδρος της Βουλής, μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, αρχηγοί κομμάτων και πλήθος κόσμου.
Επικήδειο λόγο εκφώνησε ο πατέρας του Κυπριανού, ιερέας Χριστόδουλος Παπαϊωάννου όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:
«Το σώμα του το έπλυνα εγώ ο ίδιος. Το πρόσωπό του μπορείτε να δείτε ότι έχει αρκετούς μώλωπες. Αλλά είναι ολόκληρο το σώμα του. Εμάς μας έσκασαν εκεί ότι θα βρίσκαμε κάτι κομμάτια. Δεν μας τον δείξανε στην Ελλάδα, δεν το επέτρεψαν να το δούμε. Τον είδαμε μόλις χθες. Είναι ακέραιο το σώμα του. Είναι μαρτυρικό όμως το σώμα του. Πολλές πληγές. Για αυτό λοιπόν μαρτυρικά μπήκε στον χώρο του φωτός του Θεού. Γιε μου ανθρωπίνως σπαράζουμε και εγώ και η μάνα σου και τα αδέλφια σου. Και όλοι όσοι σε γνωρίζουν και σε αγαπούν. Ο Θεός γιε μου να αναπαύσει την ψυχή σου στη χώρα των ζώντων. Αιωνία σου η μνήμη. Μνημόνευε και εσύ εμάς από εκεί που βρίσκεσαι».
Ο Κυπριανός Παπαϊωάννου, ήταν το τρίτο από τα έξι παιδιά του ιερέα της κοινότητας Αυγόρου πατήρ Χριστόδουλου. Είχε μεταβεί με την αρραβωνιαστικιά του στην Άνδρο, μέσω Αθηνών, προκειμένου να ευλογήσουν τα στέφανα του γάμου τους, που είχε οριστεί για τις 27 Αυγούστου του 2023, όταν ο 23χρονος θα αποφοιτούσε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.