Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Στη φυλακή 40χρονος επιχειρηματίας
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια - Αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με την ανήλικη
Βασιλική Κόκκαλη
Το δρόμο για τις φυλακές πήρε πριν από λίγο ο 40χρονος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείαςτης 12χρονης από τον Κολωνό.
Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην 33η τακτική ανακρίτρια, η οποία διερευνά την συγκεκριμένη υπόθεση.
Ο 40χρονος απολογήθηκε για την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε επαφή σεξουαλικής φύσεως με την ανήλικη.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών