Τον δρόμο για τις φυλακές πήραν σήμερα μετά τις απολογίες τους στην αρμόδια ανακρίτρια δύο ακόμη άνδρες που κατηγορούνται για γενετήσιες πράξεις με την 12χρονη από τον Κολωνό.
Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως σε συμπληρωματική απολογία κλήθηκε και ο βασικός κατηγορούμενος για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος του παιδιού Ηλίας Μίχος ο οποίος είναι προφυλακισμένος από τον περασμένο Οκτώβριο. Να σημειωθεί ότι οι δυο κατηγορούμενοι που σήμερα προφυλακίστηκαν, είχαν λάβει κλήσεις σε απολογία από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση όπως και τέσσερα ακόμη πρόσωπα.
Οι κλήσεις εστάλησαν μετά την τελευταία κατάθεση που έδωσε το κοριτσάκι στις Αρχές, αναγνωρίζοντάς τους ως κακοποιητές του. Μεταξύ των έξι είναι και ο διαιτητής-οδοντοτεχνίτης ο οποίος έχει λάβει προθεσμία για την Παρασκευή.
Οι ιδιωτικές Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΑΕΚ) προσφέρουν όλα τα εφόδια στους νέους που θέλουν να μπουν άμεσα στην αγορά εργασίας και να εξελιχθούν επαγγελματικά.
Η μετάβαση της εμβληματικής επένδυσης σε παραγωγική λειτουργία, αναδεικνύει ένα νέο πρότυπο βιομηχανικής ανάπτυξης, όπου οι κρίσιμες πρώτες ύλες, η τεχνολογική καινοτομία και η υπεύθυνη λειτουργία, δημιουργούν ισχυρή εθνική αξία