Συνεχίζεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας, με τον καλό καιρό να ευννοεί τα σχέδιά τους για την ολιγοήμερη απόδραση.
Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας θέτει σε εφαρμογή από σήμερα η τροχαία, λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας.
Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία Αττικής αυξημένη κίνηση παρατηρείται στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Κηφισού και στη λεωφόρο Αθηνών από το ύψος του Χαϊδαρίου.
Παράλληλα, όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 2 το μεσημέρι 19.716 αυτοκίνητα έχουν περάσει τα διόδια προς Κόρινθο και 16.000 αυτοκίνητα προς Λαμία.
Λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 21:00 σήμερα και αύριο (25/2), από ώρα 08:00 έως 13:00 ισχύει για το ρεύμα εξόδου απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.
Δείτε εδώ την κίνηση στους δρόμους της Αττικής
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) February 24, 2023
20'-25' από κόμβο Πεντέλης έως κόμβο Μεταμόρφωσης (έξοδος για Λαμία).