Πολύ ήπιο καιρό για την εποχή, με αυξημένες θερμοκρασίες που θα αγγίξουν τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου στα πεδινά ηπειρωτικά από το Σάββατο προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνοςγια το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά μοντέλα το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας δεν θα προκύψει κάποιο ακραίο καιρικό σύστημα και μάλιστα από την Κυριακή της Αποκριάς τοπικά, ίσως δούμε και λίγο υψηλότερα τον υδράργυρο.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει:
«Θα πνέουν ισχυροί νοτιάδες από το Σάββατο και έπειτα που θα αγγίζουν τα 7-8 μποφόρ. Θα έρθει και αφρικανική σκόνηπου θα προκαλέσει θολούρα στην ατμόσφαιρα.
Σε ότι αφορά στις βροχές, θα είναι τοπικές και δεν θα προβληματίσουν, με εξαίρεση τη δυτική Ελλάδα όπου την Κυριακή αργά το βράδυ θα εκδηλωθούν και τοπικές καταιγίδες.
Την καθαρά Δευτέρα ο καιρός θα είναι καλός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με πρόσκαιρες μόνο νεφώσεις, ζέστη και πολύ λίγες τοπικές βροχές οι οποίες αποτυπώνονται προγνωστικά στους παρακάτω χάρτες».
Είναι η μέθοδος που διατηρεί ανέπαφο το φυσικό άρωμα και την αυθεντική γεύση του σκληρού σιταριού, «κλειδώνοντας» τις βιταμίνες, τις πολύτιμες πρωτεΐνες του και τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος
Η στρατηγική χορηγία για τον ελληνικό αθλητισμό από την Alpha Bank έχει στόχο την στήριξη των αθλητών και ταυτόχρονα την ανανέωση των εμβληματικών ολυμπιακών εγκαταστάσεων.