Βίαιη επίθεση από ληστές σε γυναίκα στην Σπάρτη

Βίαιη επίθεση από ληστές σε γυναίκα στην Σπάρτη

Οι δυο νεαροί πέταξαν την ανυποψίαστη γυναίκα πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, προσπαθώντας να αρπάξουν τον χρυσό σταυρό  που φορούσε

peripoliko_
Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών στη Σπάρτη και τις γύρω περιοχές, αναζητώντας τα ίχνη δυο αδίστακτων δύο νεαρών Ρομά που επιχείρησαν να ληστέψουν με πρωτοφανή βιαιότητα μια γυναίκα, μέρα- μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών δεν έχουν προηγούμενο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δυο νεαροί έσπρωξαν βίαια την ανυποψίαστη γυναίκα που περπατούσε στην οδό Ωραίας Ελένης και την πέταξαν κυριολεκτικά πάνω στο παρμπρίζ ενός αυτοκινήτου, προσπαθώντας να αρπάξουν τον χρυσό σταυρό που φορούσε στο λαιμό της!

Η άτυχη γυναίκα έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια και κάποιοι που την άκουσαν έτρεξαν να την γλιτώσουν από τα χέρια των επίδοξων ληστών, οι οποίοι φοβήθηκαν μήπως συλληφθούν και το έβαλαν στα πόδια, χωρίς να πετύχουν τον σκοπό τους. Όμως, καταγράφηκαν από κάμερες της περιοχής και οι αστυνομικοί έχουν ολοκάθαρα τα πρόσωπά τους.






Ειδήσεις σήμερα:

O Πούτιν προετοιμάζεται για περισσότερο πόλεμο, προειδοποιεί ο Στόλτενμπεργκ


Τσαβούσογλου: Μετά τον σεισμό ανοίξαμε νέα σελίδα με την Ελλάδα

O Ζεράρ Πικέ παραδέχεται είναι... «μαριονέτα» της Κλάρα Κία - «Η κοπέλα μου διαλέγει τα ρούχα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης