Καιρός: Τσουχτερό κρύο αύριο σε όλη τη χώρα - Χιόνια και στα ορεινά της Αττικής

Καιρός: Τσουχτερό κρύο αύριο σε όλη τη χώρα - Χιόνια και στα ορεινά της Αττικής

Βροχές στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και ισχυροί άνεμοι έως και 7 μποφόρ θα πνέουν στο Αιγαίο - Στους  -8 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος τη νύχτα στη Βόρεια Ελλάδα, πού θα χιονίσει

parnitha_xionia_art
Αύριο Τρίτη αναμένονται πρόσκαιρες και τοπικές βροχές σε μεγάλο μέρος της χώρας. Χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα σημειωθεί παγετός κυρίως στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και βόρεια, αλλά μικρή πτώση στα δυτικά και νοτιοανατολικά και, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -7 έως 6 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -8 έως 10, στην Ήπειρο από -5 έως 12 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως 11, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -4 έως 12, στα Επτάνησα από 5 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου από -1 έως 9, ενώ στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα και στην Κρήτη από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο και στο Ιόνιο θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά έως 7 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στα δυτικά, βόρεια και ανατολικά του νομού. Ασθενείς και παροδικές χιονοπτώσεις είναι πιθανό να σημειωθούν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ, και στα ανατολικά έως 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι τοπικά έως 3-4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς.

Ειδήσεις σήμερα:

Ανδραβίδα: Οι πρώτες φωτογραφίες από το F-4 που συνετρίβη

Σαμ Σμιθ: Στο στόχαστρο των social media το νέο βίντεο κλιπ του - «Υπερσεξουαλικό, προκλητικό και ακατάλληλο»

Φορολοταρία Δεκεμβρίου - Αποτελέσματα: Δείτε αν κερδίσατε στην τελευταία κλήρωση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης