Σαμ Σμιθ: Στο στόχαστρο των social media το νέο βίντεο κλιπ του - «Υπερσεξουαλικό, προκλητικό και ακατάλληλο»

Σαμ Σμιθ: Στο στόχαστρο των social media το νέο βίντεο κλιπ του - «Υπερσεξουαλικό, προκλητικό και ακατάλληλο»

Ο Βρετανός τραγουδιστής «κατηγορείται» στα social media για τo περιεχόμενο του νέου του τραγουδιού «I'm Not Here To Make Friends»

Sam-Smith-xr
Ο Σαμ Σμιθ κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ για το τραγούδι του «I'm Not Here To Make Friends» και περιεχόμενό του προκάλεσε συζήτηση μεταξύ των χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, επέστρεψε με νέα δουλειά ξεφεύγοντας από τις τυπικές μπαλάντες και τα ερωτικά τραγούδια εστιάζοντας σε ένα βίντεο «που αναδεικνύει το σεξ».

Δείτε το βίντεο
Sam Smith - I'm Not Here To Make Friends
Ωστόσο, το μουσικό βίντεο για το νέο single έχει προκαλέσει ανάμεικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω των έντονα σεξουαλικών σκηνών που δείχνει.

Στο βίντεο ο non-binary τραγουδιστής είναι ντυμένος με προκλητικά, ρούχα ενώ σε ανάλογο ύφος είναι και οι άνδρες χορευτές που τον πλαισιώνουν σε όλη τη διάρκεια του τραγουδιού.

Ορισμένοι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης χαρακτήρισαν το βίντεο κλιπ ακατάλληλο και ζήτησαν να τεθούν περιορισμοί ηλικιακών ορίων στο YouTube, σύμφωνα με το TMZ.
Sam_Smith
Ο Βρετανός influencer Όλι Λόντον, υποστήριξε ότι το βίντεο είναι «εξευτελιστικό».

«Το YouTube δεν έχει ηλικιακούς περιορισμούς στο εξευτελιστικό, σεξουαλικοποιημένο νέο μουσικό βίντεο του Sam Smith. Ακόμα και 5χρονα μπορούν να το αναζητήσουν και να το παρακολουθήσουν χωρίς περιορισμούς περιεχομένου», έγραψε ο London σε ένα tweet,
προσθέτοντας: «Sam Smith, αυτό δεν είναι τέχνη. Αυτό δεν είναι μοντέρνο. Αυτό είναι τερατώδες».

Ένα άλλος σχολίασε: «Είναι λάθος και θλιβερό. Θα το παρακολουθήσουν παιδιά, θα το τραγουδήσουν και θα χορέψουν. Είναι επίσης λυπηρό ότι οι περισσότεροι γονείς δεν θα το προσέξουν καν και θα τραγουδήσουν μαζί τους».

«Έχει το δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει, αλλά αυτό δεν είναι κατάλληλο για την prime time κατά τη γνώμη μου», σχολίασε ένας άλλος.

Η Ντομινίκ Σάμουελς δημοσιογράφος του BBC σχολίασε στο Twitter: «Ο Σαμ Σμιθ είναι το τέλειο παράδειγμα του τι κάνει η εκφυλισμένη κουλτούρα του Χόλιγουντ στους ανθρώπους. Κάνει τις διασημότητες χυδαίες, υπερσεξουαλικές και παθιασμένες με το να φορούν τη σεξουαλικότητά τους σαν κοστούμι και να τη σπρώχνουν στα μούτρα όλων. Και για να γίνουν τα πράγματα χειρότερα, τα παιδιά θαυμάζουν αυτόν τον άνθρωπο».
shutterstock_1318723430
To νέο βίντεο κλιπ του τραγουδιστή έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις
Άλλοι πάλι τάχθηκαν υπέρ του τραγουδιστή, λέγοντας ότι αισθάνεται άνετα με το σώμα του κι αυτό δεν είναι κακό.

«Μόλις είδα το νέο μουσικό βίντεο του Sam Smith και για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσε να ήταν η Lady Gaga και κανείς δεν θα έλεγε τίποτα. Βλέπω τον Boy George, τον George Michael, τη Lady Gaga, τη Madonna, το 'Moulin Rouge', τη σεξουαλική ελευθερία. Θέλω να πω, κυριολεκτικά, ποιο είναι το θέμα;» τόνισε ένας άλλος.

«Σέβομαι τόσο πολύ τον Sam Smith γι' αυτό, και νομίζω ότι οι νέοι πρέπει να το δουν αυτό γιατί τους δείχνει ότι η σεξουαλική απελευθέρωση και το να νιώθεις άνετα στο σώμα σου δεν πρέπει να έχουν κριτήρια, μια συγκεκριμένη αισθητική ή να περιορίζονται στο κορυφαίο 1% των προτύπων ομορφιάς», σχολίασε ο influencer του TikTok Max Hovey.


Ειδήσεις σήμερα:

Χιόνια σε ημιορεινά και πτώση της θερμοκρασίας - Έρχεται «πολικός αεροχείμαρρος»

Καθοδηγούμενη του Παντσέρι εμφανίζουν την Καϊλή - «Ζούσε σαν σταρ του σινεμά»

Ο Ερντογάν μεγαλώνει το ρήγμα με τη Δύση με νέο ξέσπασμα κατά ΗΠΑ, Γαλλίας, Σουηδίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης