Μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο - 49 παραβιάσεις εκ των οποίων οι 45 από τρία UAV
Εκτός από τα τουρκικά drones το ελληνικό FIR παραβιάστηκε και από τουρκικά αεροσκάφη - Τόσο τα μαχητικά όσο και τα UAV αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες και κατά πάγια τακτική
Σε 49 παραβιάσεις και έξι παραβάσεις του ελληνικού FIR προχώρησε την Τρίτη η τουρκική πλευρά. Πιο συγκεκριμένα από τις 49 παραβιάσεις οι 45 έγιναν από τρία τουρκικά UAV και οι 4 από δύο ζεύγη τουρκικών μαχητικών. Τα περιστατικά σημειώθηκαν στο Κεντρικό και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο. Τα ανωτέρω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.