Ηράκλειο: Σάτυρος επιτέθηκε σε εργαζόμενη του δήμου - Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, εκείνος φοβήθηκε και έφυγε
Τη στρίμωξε σε μια γωνία και άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της
Μάνος Τσαγκαράκης
Αντιμέτωπη με έναν αδίστακτο σάτυρο βρέθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της περασμένης Τρίτης μία εργαζόμενη στην καθαριότητα του δήμου Ηρακλείου, την στιγμή που εργαζόταν στις δημοτικές τουαλέτες που βρίσκονται επί της οδού 1821 στο κέντρο της πόλης.
Όπως κατήγγειλε στην Ασφάλεια το πρωί της Πέμπτης η 40χρονη γυναίκα, που είναι υπεύθυνη για την καθαριότητα στις τουαλέτες, ο άγνωστος άνδρας που δεν είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του την πλησίασε ξαφνικά, τη στρίμωξε σε μια γωνία και άρχισε να κάνει άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της. Η γυναίκα έβαλε τις φωνές, αλλά κανείς δεν βρισκόταν κοντά για να την βοηθήσει.
Ωστόσο, ο άγνωστος που της επιτέθηκε φοβήθηκε και έφυγε χωρίς να συνεχίσει την αρρωστημένη επίθεση. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν εξασφαλίσει πλάνα από τις κάμερες δύο επιχειρήσεων που βρίσκονται κοντά στις τουαλέτες και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τον σάτυρο, σε βάρος του οποίου η 40χρονη δημοτική υπάλληλος υπέβαλε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γης, οι δενδροφυτεύσεις σε Χίο και Βόρεια Εύβοια, που υλοποιούνται σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, αναδεικνύουν μια στρατηγική με συνέπεια και μετρήσιμα αποτελέσματα.
Καθώς τα εργαλεία πολλαπλασιάζονται και η τεχνολογία διεισδύει σε κάθε επιχειρησιακή λειτουργία, η ανάγκη για ξεκάθαρη κατεύθυνση γίνεται πιο επιτακτική από ποτέ. Το ερώτημα όμως παραμένει ουσιαστικό: Ποιος μπορεί να συνδέσει το business με την Τεχνολογία στο επίπεδο των αποφάσεων;