Να κάνουν βόλτες στην πόλη της Λάρισας με ηλεκτρικά πατίνια, αλλά χωρίς να τα... αγοράσουν, ήθελαν τέσσερις φίλοι που τα έκλεβαν όπου τα έβρισκαν! Μάλιστα, από τις 21 Απριλίου ως τις 18 Σεπτεμβρίου, με την ίδια ή διαφορετική σύνθεση, είχαν κλέψει τέσσερα πατίνια.
Τα τρία από τα ηλεκτρικά πατίνιαπου είχαν αρπάξει από διάφορα σημεία της Λάρισας, βρέθηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που εξιχνίασαν τις τέσσερις περιπτώσεις κλοπής και αποδόθηκαν στους νόμιμους δικαιούχους. Ωστόσο, οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Σε βάρος των τεσσάρων Ελλήνων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται καθώς ερευνάται η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες κλοπές τροχοφόρων.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών