Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την επιδότηση συσκευών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε την επιδότηση συσκευών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο;

Διαλέγουμε κλιματιστικά, ψυγεία και καταψύκτες και αποκτούμε την ποιότητα ζωής που ονειρευόμαστε με το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή» στο Πλαίσιο

pl1

Sponsored content

Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολύς λόγος για το πρόγραμμα επιδότησης οικιακών συσκευών του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, μέσω του οποίου μπορούμε να λάβουμε συγκεκριμένο ποσό επιδότησης με τη μορφή voucher, εφόσον είμαστε δικαιούχοι.

Μόλις λάβουμε την επιταγή, έχουμε τη δυνατότητα να την εξαργυρώσουμε για την αγορά έως και τριών ηλεκτρικών συσκευών (κλιματιστικού, ψυγείου, καταψύκτη), από τα καταστήματα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω Συσκευή». Συγκεκριμένα, μπορούμε να αντικαταστήσουμε μέχρι 2 παλαιά κλιματιστικά, ένα ψυγείο ή έναν καταψύκτη. Το ποσοστό επιχορήγησης που δικαιούμαστε κυμαίνεται από 30% έως 50%, αναλόγως της εισοδηματικής μας κατηγορίας και για να χρησιμοποιήσουμε την επιδότηση θα πρέπει οπωσδήποτε να ανακυκλώσουμε την παλιά μας συσκευή ώστε να αγοράσουμε την καινούργια.

Όλα αυτά είναι γνωστά και ξεκάθαρα, όπως και η απόφασή μας για το πού θα εξαργυρώσουμε την επιταγή.


Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Πλαίσιο
Στο Πλαίσιο μπορούμε να βρούμε οικιακές συσκευές όλων των κορυφαίων brands τεχνολογίας, που θα μας βοηθήσουν στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά παράλληλα θα μπορέσουμε να τις προμηθευτούμε και χρησιμοποιώντας το voucher της επιδότησης. Το υπόλοιπο της αξίας τους, μπορούμε να το βάλουμε σε άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, με το πρόγραμμα δόσεων Μήνα-Μήνα και με δόση από 10€ τον μήνα!

Παράλληλα, καθώς όλοι γνωρίζουμε την εξειδίκευση των ανθρώπων της Πλαίσιο, ξέρουμε με σιγουριά ότι θα μας συμβουλεύσουν για την συσκευή που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μας, είτε τηλεφωνώντας στην ειδική γραμμή για εξυπηρέτηση των καταναλωτών σχετικά με το πρόγραμμα (210 2895000), είτε μέσω ενός εκπροσώπου σε φυσικό κατάστημα που θα μας ενημερώσει και σχετικά με τους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας και τους τρόπους με τους οποίους θα μειώσουμε τους μηνιαίους μας λογαριασμούς ρεύματος.

Κλείσιμο
plaisio1_2


Χωρίς αναμονή

Καθώς υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα, η παραγγελία μας θα φτάσει στην πόρτα μας πολύ γρήγορα με την γνωστή και ασυναγώνιστη ποιότητα του Πλαίσιο. Μάλιστα, με την καινούρια υπηρεσία live tracking, μπορούμε να γνωρίζουμε την ακριβή ώρα παράδοσης, να παρακολουθήσουμε ζωντανά την πορεία της παραγγελίας μας, ενώ 30 λεπτά πριν την παράδοση θα λάβουμε ενημερωτικό sms ώστε προγραμματίσουμε τη μέρα.

Στα χέρια των ειδικών Η απεγκατάσταση της παλαιάς μας συσκευής και η εγκατάσταση της νέας γίνεται από άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες. Και δεν τελειώνουν όλα εκεί στη σχέση μας με το Πλαίσιο, αφού και μετά την πώληση, έχουμε πλήρη τεχνική υποστήριξη ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.


Οικολογική συνείδηση
Κατανοώντας ότι η ενέργεια είναι πιο πολύτιμη από ποτέ και η ανάγκη για αντικατάσταση των ενεργοβόρων συσκευών επείγουσα, το Πλαίσιο μας δίνει την τέλεια λύση προκειμένου η αλλαγή των συσκευών μας να γίνει γρήγορα και εύκολα. Έτσι, κατά την παράδοση οποιασδήποτε νέας συσκευής, και όχι μόνο του προγράμματος «Ανακυκλώνω – αλλάζω Συσκευή», παραλαμβάνει την παλιά μας συσκευή προς ανακύκλωση. Γιατί όλοι θέλουμε να προχωρήσουμε σε ένα πιο πράσινο μέλλον, για εμάς και τα παιδιά μας.

Δεν αλλάζουμε μόνο τις συσκευές, αλλάζουμε κι εμείς!

*όλες οι πληροφορίες στο plaisio.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης