Επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη μετά το τέλος της πορείας που πραγματοποίησαν φοιτητές και αντιεξουσιαστές στο κέντρο της πόλης.
Άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους μέτα το τέλος της πορείας επιτέθηκαν με βόμβες μολότοφ, πέτρες και άλλα αντικείμενα στις δυνάμεις της αστυνομίας που βρίσκονταν στην πύλη εμπορίου της ΔΕΘ.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με περιορισμένη χρήση χημικών και κρότου λάμψη. Τα άτομα στη συνέχεια αποχώρησαν προς του χώρους του πανεπιστημίου. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλονίκη έχει ισχυρή βροχόπτωση. Ειδήσεις σήμερα
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.