Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα με τους ρομά στο Πυρί Θηβών, καθώς τα προβλήματα που δημιουργούν είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του permissos.gr, μια ομάδα Ρομά πριν από λίγη ώρα άρχισε να πετάει πέτρες στη «γέφυρα του τρόμου», με αποτέλεσμα να σπάσουν τα παρμπρίζ, σε τρία διερχόμενα αυτοκίνητα.
Τα περιστατικά αυτά είναι καθημερινά και μπορούν να αποβούν μοιραία για τους διερχόμενους οδηγούς.
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.