Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφωνούσε συχνά στους ιατροδικαστές για τη Μαλένα

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφωνούσε συχνά στους ιατροδικαστές για τη Μαλένα

Ένας από τους ιατροδικαστές φαίνεται να είπε στην κατηγορούμενη: «μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου» - Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η νεφρική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της μικρής

malena_1
Συνεχίζονται οι καταιγιστικές αποκαλύψεις και για τα άλλα δύο παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη μετά τα όσα συνταρακτικά είδαν το φως της δημοσιότητας για τις ουσίες που βρέθηκαν στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας. Όπως προκύπτει, η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται να έθετε συνεχώς ερωτήματα στους ιατροδικαστές για τον θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με το Mega, από τα SMS του ζεύγους Δασκαλάκη, τα οποία έχουν βγει στη δημοσιότητα, η 33χρονη τηλεφωνούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους ιατροδικαστές που ασχολούνταν με τον θάνατο της Μαλένας και τους ρωτούσε τι είχε συμβεί στην κόρη της.




Αν και ορισμένοι από τους ειδικούς διέψευσαν τέτοιες επικοινωνίες, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης.

Μάλιστα, ένας από τους ιατροδικαστές φαίνεται να της είπε: «μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου».

Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η νεφρική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της μικρής.

Σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και για τα τρία παιδιά που αναμένονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αυτά θα βγουν σε 15 - 20 ημέρες.

Στην περίπτωση που γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας και ληφθούν τρίχες, θα χρειαστούν επιπλέον 20 μέρες για τα αποτελέσματα.

Αλλάζει στάση η Πισπιρίγκου μέσα στη φυλακή - Ξεκίνησε να προαυλίζεται, δείχνει ήρεμη και ευδιάθετη

Τον προαυλισμό, στον «prive» χώρο ασφαλείας των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλου, ξεκίνησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, άρχισε συμφωνα με πληροφορίες να προαυλίζεται, κατεβάζοντας για λίγη ώρα το ακουστικό του τηλεφώνου, το οποίο όπως φαίνεται αποτελεί τη μοναδική της ενασχόληση τις ώρες που βγαινει έξω απο το ατομικό κελί.

Η Πισπιρίγκου, όπως λένε οι πληροφορίες του protothema.gr, τις τελευταίες ημέρες δείχνει ήρεμη και ευδιάθετη ενώ αν και αρχικά είχε επιλέξει να μη βγαίνει καθόλου στο προαύλιο, όπως όλα δείχνουν εχει αλλάξει στάση και ξεκίνησε να βγαίνει έξω.

Βέβαια, όπως λένε οι ίδιες «πηγές», ο προαυλισμός της δεν διαρκεί πολύ καθώς η κατηγορούμενη και προφυλακισθείσα για την δολοφονια της πρωτότοκης Τζωρτζίνας, βιάζεται να επιστρέψει έξω απο το κελί στον τηλεφωνικό θάλαμο και να …πιάσει και πάλι δουλειά με το καρτοτηλέφωνο, καλώντας τον συνηγορο, την αδερφή και τη μητέρα της προκειμένου να χαράξει την υπερασπιστική της γραμμή και να δώσει κατευθυνσεις στους δικους της ανθρώπους για το πως θα κινηθούν και τι θα της φέρουν στο επισκεπτήριο.

Ένα απο αυτά, ειναι τηλεκάρτες τις οποιες σχεδόν «εξαφανίζει» απο τις πρώτες κιόλας ημέρες καθώς φαίνεται να εχει εμμονή με τις τηλεφωνικές επικοινωνιες ενώ αυτο που αξίζει να σημειωθεί ειναι οτι μέχρι στιγμης η κατηγορούμενη Πισπιριγκου δεν εχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα μέσα στο σωφρονιστικο καταστημα.

Ειδήσεις σήμερα:

Δεν έχουν παραδοθεί υψηλόβαθμοι Ουκρανοί διοικητές από το Αζοφστάλ, λέει φιλορώσος ηγέτης

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ανασύρουν νεκρό τον 30χρονο που έπεσε από τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου

Στο 12,2% η ανεργία τον Μάρτιο του 2022 έναντι 16,8% τον Μάρτιο 2021
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης