Συνάντηση με την ηγεσία της δικαιοσύνης είχαν το πρωί οι γονείςτου αδικοχαμένου 19ρονου Άλκη Καμπανού,που έχασε τη ζωή του μετά από άγρια επίθεση οπαδών του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του συνηγόρου της οικογένειας Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους αυτή η οποία έτυχε άμεσης ανταπόκρισης από την ηγεσία της Δικαιοσύνης.
Η συνάντηση έγινε ξεχωριστά με την πρόεδρο Μαρία Γεωργίου και τον εισαγγελέα Βασίλη Πλιώτα και διήρκεσε περισσότερο από δυο ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά και η συγκίνηση ήταν πολύ μεγάλη. Οι γονείς ζήτησαν από τους ανώτατους δικαστές να αποδοθεί Δικαιοσύνη για το παιδί τους και να σταματήσει η τυφλή οπαδική βία. Άλλωστε πρόσφατα μετά από παραγγελία του κ Πλιώρα ξεκίνησε μεγάλη έρευνα για τη βία μεταξύ οπαδών και ασκήθηκαν οι πρώτες διώξεις, ενώ υπήρξαν και προφυλακίσεις. Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη πολλές ακόμα δικογραφίες.
Το βινυλικό δάπεδο της σειράς Style Click 55 από την Piccadilly συνδυάζει την πολυτέλεια της εμφάνισης και της υφής του ξύλου με την αντοχή και την ευκολία συντήρησης - Αποκλειστικά στα καταστήματα Λακιώτης