«Γυαλιά-καρφιά» έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα την είσοδο του Lidl στο Ίλιον τα ξημερώματα με αφορμή το περιστατικό κλοπής στο συγκεκριμένο κατάστημα μεδράστη 70χρονη.
Λίγο μετά τις 3:30, τα μέλη της αναρχικής ομάδας έφτασαν μπροστά από το υποκατάστημα, που βρίσκεται επί της οδού Αγίου Νικολάου στο Ίλιον, και με βαριοπούλες έσπασαν την κεντρική είσοδο ενώ προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές σε όλη τη γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου.
Ο λόγος της επίθεσης στο σούπερ μάρκετ είναιη μήνυση που υπέβαλε η εταιρεία στην ηλικιωμένηη οποία το περασμένο Σάββατο έκλεψε κρέας και τυρί από τα ράφια προκειμένου να κάνει το τραπέζι στα παιδιά της καθώς η οικογένεια βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση.
Η La Roche-Posay γιορτάζει 50 χρόνια δερματολογικής φροντίδας προσφέροντας καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν ορατά αποτελέσματα και σεβασμό στην επιδερμίδα.