Ένας 47χρονος άνδρας πατέρας δύο παιδιών κατέληξε σήμερα το πρωί από επιπλοκές του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το kozan.gr πρόκειται για έναν πυροσβέστης, κάτοικο Πτολεμαίδας, με καταγωγή από την Κοζάνη ο οποίος υπηρετούσε στην Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.
Ο 47χρονος αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μποδοσάκειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών, όπου και κατέληξε σήμερα το πρωί.
Aύριο, Πέμπτη, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία στον Αγ. Ιωάννη Πτολεμαίδας.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.