Στο σημείο που σημειώθηκε η πολύ ισχυρή έκρηξη, επί της λεωφόρου Συγγρού 3, βρέθηκε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.
Όπως είπε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στους δημοσιογράφους, στο διπλανό κτίριο επί της Λεωφόρου Συγγρού 1 βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο της Έλενας Τζούλη, συζύγου του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας. Κατά πληροφορίες, το δικηγορικό γραφείο της κυρίας Τζούλη που χωρίζεται με μεσοτειχία από το κτίριο της έκρηξης έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.