Καιρός: Ισχυρός παγετός το πρωί, πού έδειξε μείον δέκα βαθμούς ο υδράργυρος
Οι χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Βλάστη Κοζάνης (-9,8), Κλεισούρα Κοζάνης (-9,7), Νευροκόπι (-9,1), Παρανέστι Δράμας (-9,0) και Βαρικό Φλώρινας (-9,0) - Δείτε χάρτη του meteo
Βελτιωμένος αναμένεται σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με εξαίρεση, σύμφωνα με το meteoτου Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, περιοχές της Θεσσαλίας και της Κεντρικής Στερεάς όπου θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, τα Δωδεκάνησα όπου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και την Κρήτη όπου αναμένονται τοπικές βροχές στα πεδινά και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Τα φαινόμενα σταδιακά θα υποχωρήσουν μέσα στην ημέρα.
Ισχυρός παγετός σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας, με τη θερμοκρασία να πλησιάζει τους μείον δέκα βαθμούς Κελσίου σε πολλές περιοχές.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, ισχυρός παγετός εκδηλώθηκε κατά τόπους στα ηπειρωτικά το πρωί της Πέμπτης 13/01, ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα όπου ο υδράργυρος πλησίασε τους μείον δέκα βαθμούς Κελσίου. Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι οκτώ σταθμοί (εξαιρουμένων των ορεινών καταφυγίων και χιονοδρομικών κέντρων) που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες θερμοκρασίες.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.