Πέθανε η Παρθένα Κουτμερίδου, έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό
Η δικηγόρος, κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη, νόσησε με κορωνοϊό ενώ ήταν έγκυος και είχε αναβάλει τον εμβολιασμό της - Το μωρό σώθηκε
Εχασε τη μάχη για τη ζωή της η 38χρονη Παρθένα Κουτμερίδου, δικηγόρος και κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη. Η άτυχη γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί από φόβο, λόγω της εγκυμοσύνης της. Όπως είχε πει ο πατέρας της στο protothema.gr, είχε αναβάλει τον εμβολιασμό της μετά από σχετική συνεννόηση με τον γυναικολόγο της και προκειμένου να προηγηθεί ο τοκετός.
Η Παρθένα (Πάττυ, όπως την φώναζαν οι δικοί της άνθρωποι) νόσησε με κορωνοϊόενώ βρισκόταν στον έβδομο μήνα της κύησης και η κατάστασή της επιδεινώθηκε πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην κλινική Άγιος Λουκάς, στη Θεσσαλονίκη, όπου οι γιατροί την υπέβαλαν σε καισαρική τομή για να σώσουν το νεογνό. Οι δικοί της έκαναν έκκληση για αίμα τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, σε μια προσπάθεια να κρατηθεί στη ζωή η 38χρονη γυναίκα, που όμως δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα το πρωί, σύμφωνα με τον διευθυντή της κλινικής, Δημοσθένη Κατσάρκα.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.