Καταβεβλημένοι από τη μάχη που δίνουν ενάντια στην πανδημίαείναι οι γιατροί του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας, κάτι που φάνηκε και από την «κατάρρευση» του διευθυντή της κλινικής Covidτην ώρα που μιλούσε μπροστά στις κάμερες.
Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ ο γιατρός Γιάννης Γκαμπράνης στάθηκε μπροστά στις κάμερες προκειμένου να ενημερώσει για την κατάσταση με την πανδημία, δεν κατάφερε να πει τίποτα περισσότερο εκτός από το ότι να ζητήσει συγγνώμη «από την κούραση».
Ο γιατρός του γενικού νοσοκομείου Λάρισας ένιωσε αδιαθεσία και δύσπνοια και χρειάστηκε, μάλιστα, η βοήθεια των συναδέλφων του προκειμένου να κάτσει στα σκαλιά της εισόδου του νοσηλευτικού ιδρύματος.
Δείτε βίντεο:
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός του νοσοκομείου της Λάρισας μεταφέρθηκε στην καρδιολογική κλινική όπου υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες δεν έδειξαν, ευτυχώς, κάτι ανησυχητικό για την υγεία του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.